החשד: הונאה של מאות אלפי שקלים בסופרמרקט בחדרה
חקירת הונאה שנפתחה לפני מספר חודשים בעקבות דיווח של רשת סופרמרקטים באזור חדרה הובילה למעצרה של עובדת במקום, החשודה במעורבות בהעלמת כספים בהיקף של מאות אלפי שקלים.
על פי המשטרה, עם קבלת התלונה פתחו שוטרי תחנת חדרה בחקירה סמויה, במסגרתה נעשה שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים במטרה להתחקות אחר זהות המעורבים.
במהלך החקירה הצליחו החוקרים לאתר את זהות החשודה. עובדת בסופרמרקט שעל פי החשד הייתה מעורבת במעשי ההונאה.
עם מעבר החקירה לשלב הגלוי פשטו השוטרים על ביתה של החשודה, תושבת חריש. במהלך החיפוש בבית נתפסו למעלה מ־100 אלף שקלים במזומן, אשר היו מוסתרים במספר מקומות שונים.
החשודה נעצרה והובאה לחקירה בתחנת משטרת חדרה. בסיום חקירתה היא נכלאה. המשטרה צפויה לבקש היום בבית המשפט להאריך את מעצרה בהתאם להתקדמות החקירה וממצאיה.
קרדיט צילום: דוברות המשטרה.


































