לדברי משרד הבריאות התגלו בביקורת במסעדת השווארמה ליקויים תברואתיים חמורים שמסכנים את בריאות הסועדים בה
צו הפסקה מנהלי והזמנה לשימוע הוצאו למסעדת שווארמה ידועה בפרדס חנה, אחרי שבביקורת של מפקחי משרד הבריאות שנערכה במסעדה ביום חמישי, נמצאו ליקויים מבניים ותברואתיים שהביאו לצו הסגירה.
ד"ר מרוה מטאנס, רופאת נפת חדרה החתומה על הצו, מתארת בו: "בביקורת זו נמצאו בעסק ליקויים תפעוליים ומבניים חמורים ומצב תברואי ירוד ביותר, המסכנים את בריאות הציבור באופן חמור ומידי. נוכח הממצאים האלו קיים חשש ממשי כי בהעדר צו סגירה תהווה האכילה במקום סכנה מידית לבריאות הסועדים".
בין הליקויים המתוארים בצו: חוטי חשמל גלויים על הקירות, שלוליות מים עומדים, עובש בחדר הקירור, גללי צואת עכברים ושיירות נמלים, בשרים שנשמרו בתנאים לא הגייניים שעשו אותם לא ראויים למאכל, ועוד.