אדיר בנדלן שיפוצים
  • פרוייקט סוהו בחדרה
  • ספורטבול חנות ציוד ספורט

מתכון פירוג לחג הנוביגוד

טיב טעם חולקת מתכון לשולחן חג הנוביגוד - פירוג בצק עלים של עופיונים, כרוב ופורצ'יני

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב stumbleupon
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב reddit
שיתוף ב email
שיתוף ב print

טיב טעם חולקת מתכון לשולחן חג הנוביגוד – פירוג בצק עלים של עופיונים, כרוב ופורצ’יני

רשת טיב טעם חוגגת סופשנה בסניפיה ומציעה, לשולחן חג הנוביגוד מתכון חגיגי פירוג בצק עלים של עופיונים, כרוב ופורצ’יני.

באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים בטעמים בינלאומיים.

פירוג בצק עלים של עופיונים, כרוב ופורצ’יני החומרים ל־8 מנות:

600 גר’ בצק עלים

4 עופיונים מפורקים מעצמות (4 חזות למוסלין העוף + 4 כרעיים לתבשיל העוף)

למוסלין העוף: 4 חזות עופיון 250 גר’ שמנת 1 חלבון 1 כפית מחוקה גרם מלח קורט פלפל לבן 2 כפות עירית פרוסה דק 1 כף עלי טרגון קצוצים

לתבשיל הכרוב: ½ כרוב קטן פרוס דק 30 גר’ חמאה מלח ופלפל

לתבשיל העוף: 4 כרעי עופיון חתוכות לקוביות של 3 ס”מ חופן קטן פטריות פורצ’יני מושרות במים רותחים מלח ופלפל 20 גר’ חמאה 2 גבעולי תימין

אופן ההכנה: מוסלין העוף: במעבד מזון טוחנים יחד למחית חלקה את החזה, השמנת, החלבון, המלח והפלפל. מעבירים לקערה ומערבבים עם העירית והטרגון. מעבירים למקרר.

תבשיל הכרוב: בסיר בינוני מאדים את הכרוב בחמאה. מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים ללהבה נמוכה ומכסים. מבשלים כרבע שעה עד לריכוך מלא. מסירים מהאש ומקררים.

תבשיל העוף: מוציאים את פטריות הפורצ’יני מהמים וקוצצים גס. מתבלים את הכרעיים במלח ופלפל ומטגנים במחבת עם חמאה ותימין עד להזהבה, כ־7 דקות. מוסיפים את הפורצ’יני ומטגנים דקה נוספת. מסירים מהאש ומקררים.

הרכבת המנה:

מחממים תנור ל־180 מעלות. פורסים את בצק העלים על משטח עבודה מקומח ומחלקים לשני חצאים. מניחים חצי בצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מורחים על הבצק בנדיבות את מוסלין העוף בצורת עיגול בקוטר 22 ס”מ. מניחים מעל את תבשיל העוף, ומעל את תבשיל הכרוב. מכסים בחצי השני של בצק העלים ומהדקים את הקצוות. חותכים את שאריות הבצק לקבלת מאפה עגול. מעבירים למקרר ל־10 דקות להתייצבות. מוציאים ומורחים בביצה טרופה. יוצרים חריצים עדינים בבצק ומעבירים לתנור החם ל־35 דקות. בתאבון…

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש באתר המכירות און ליין גם בשבת www.tivtaam.co.il.

אתר ישרקו: www.israco.co.il

צילום: בן יוסטר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שתפו את הפוסט!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב stumbleupon
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב reddit
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוד כותרות

ספורט

נדלן

רכילות

בועז שרעבי

בועז שרעבי: השף המזמר

כשתעשיית המוזיקה נעצרה כמעט לחלוטין בקורונה, התעמק בועז שרעבי בתחביבו: הבישול. ראיון עם טעם,

תרבות ופנאי

מחשבון פלאפון ורשימת מוצרים

שירות או מחיר

מה קודם למה? המחיר או השירות? האם שירות נותנים או מוכרים? מוזמנים לקרוא ולשנות

עסקים

לייף סטייל

בריאות

חוק ומשפט

אוכל

שופ דיל

מאמרים נוספים

מראש שיש חוזר ובענק

חברת אלוני משיקה את הטרנד בעולם העיצוב: אריחי גרניט פורצלן ענקיים במראה שיש בהשראת

מסיבה במועדון

מסיבת סמים ואלכוהול

המשטרה חשפה הלילה מסיבה רווית אלכוהול וסמים שאורגנה בשטח מפעל באזור התעשיה בבנימינה ורשמה

ניידות משטרה במחסום

מבצעי אכיפה בפרדס חנה

כחלק ממאמצי התפשטות הקורונה נמשכים מבצעי האכיפה כנגד הפרת תקנות הקורונה במרחב הציבורי, בימים

תמונה של חטיף משולשים

משולשים בשלושה טעמים

המותג Free  משיק לראשונה: חטיפים מלוחים מרכיבים טבעיים בלבד לנשנוש באריזות אישיות: “מושלשים” “מושלשים”

שריפה ביער

שבוע של גל שריפות

סיכום אירועי השריפות , תחנת כיבוי חדרה משעות הבוקר לוחמי האש של תחנת חדרה

ילד עם מסיכת קורונה וכפפות מביט מהחלון

חרדה ושמה קורונה

“הגל השני” של הקורונה חידד את העובדה כי הנגיף יישאר אתנו ככל הנראה, לעוד

הופכים חזון למציאות

הופכים חזון למציאות

ראש המועצה הגר פרי יגור : “הופכים חזון למציאות! מליאת המועצה דנה ואישרה נושאים

שתפו ברשתות החברתיות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב stumbleupon
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב reddit
שיתוף ב email
שיתוף ב print