GUY’S BURGER ההמבורגר הכי טוב בארץ מתחיל בפרדס חנה כרכור
מהבישולים בילדותו בארה”ב ועד להמבורגר שהפך לשם דבר בישראל. שף גיא בן אשר, מייסד רשת “GUY’S BURGER” המונה שלושה סניפים, שניים מהם בפרדס חנה כרכור, מספר על התשוקה לאוכל. על הדרך שעברה דרך המטבחים הנחשבים של תל אביב, ועד ליצירת ההמבורגר הכי טוב בארץ. זה שגם תל אביבים נוסעים במיוחד כדי לעמוד בתור בשבילו.
מה הרקע שלך?
גדלתי ברמת גן וגם בלוס אנג’לס, שם למדתי בתיכון. ההורים שלי עבדו הרבה, אז הייתי מבשל לעצמי. בטיול הגדול אחרי הצבא נסענו לאוסטרליה, ושם התארחתי אצל משפחה. הביקור התארך מכמה ימים ליותר מדי זמן, וכבר לא היה לי נעים, אז התחלתי לבשל להם. הם התלהבו, וכנראה שם נדלק הניצוץ. כשחזרתי לארץ התחלתי ללמוד ב”תדמור”. ואז בחור שהכרתי בגואה בהודו, רועי סופר, שעבד בזמנו ב”טאקאמארו”, המסעדה היפנית הראשונה שהביאה את הסושי לישראל לפני כ־30 שנה, סיפר לי שהם מחפשים ישראלים לצוות.
משם עברתי סבב של מסעדות ומטבחים בתל אביב, עד שהחלטתי לפתוח מקום משלי. התלבטתי אם לפתוח בתל אביב או בפרדס חנה. בסוף הקמתי את “גאיה” באזור התעשייה של בנימינה, שנראה לי בזמנו סופר מגניב. הייתי שם עשר שנים. במקביל פתחתי את “מנואלה” בזכרון ואת “קפה בומביי”. שאת שתיהן מכרתי בשלב מסוים. לאחר מכן עסקתי בארוחות פרטיות ובאירועים, אבל הרגשתי שמיציתי וכמעט יצאתי מהענף, ואז פתאום עלה לי רעיון לפתוח לפני 6 שנים משאית המבורגרים ומשם – כל השאר היסטוריה.
ספר על העסק שלך.
העסק שלי מתמחה בהמבורגרים. אני מביא את הטעם האמריקאי שאני זוכר מילדותי. המבורגרים סופר איכותיים וטעימים, מנת פרימיום מהירה. ההמבורגר שלנו הוא חצי סמאשבורגר קליפורניה סטייל, עסיסי ואוורירי בשיטת צלייה מקורית . בעל טעם עמוק, עשוי על פי מידת העשייה הרצויה.
מהי ההתמחות שלכם?
אנחנו מתמקדים במוצר אחד בלבד .ההמבורגר המושלם ומגישים אותו עם ציפס באיכות הגבוהה ביותר שיש, בלי קיצורי דרך ובלי פשרות. בקר ישראלי מובחר ותפוחי אדמה טריים שנפרסים במקום.
מה חשוב לך שידעו על העסק שלך?
אנחנו רשת משפחתית ואנחנו עושים הכל בעצמנו – מהרוטב של הסלט ועד להמבורגר הטבעוני. הכל טרי, נחתך ומוכן במקום. רשת “גיא בורגר” מונה סה”כ 3 סניפים. בנוסף לפוד טראק המקורי במתחם הידית, יש גם סניף כשר נוסף בפרדס חנה ולאחרונה פתחנו סניף נוסף בהוד השרון, שפתוח לאורך כל השבוע (למעט ראשון) כולל ימי שבת.
מה החזון שלך?
להמשיך לספק את אותו המבורגר איכותי מדי יום, לשמור על הרמה והסטנדרטים הבלתי מתפשרים – ולא לגדול יותר מדי.
סניף פרדס חנה- מתחם הידית
שעות פתיחה: יום ב’-ד’ 11:30-22:00 יום ה’- 11:30-23:00, יום ו’- 11:30-16:30
טלפון להזמנות: 054-664-4090
סניף פרדס חנה- כשר, דרך הבנים 17
יש משלוחים- וולט, תן ביס ואפליקציית ״גיא בורגר״
שעות פתיחה: ימים א’-ה’ 11:30-22:00
טלפון להזמנות: 058-600-7065
בפייסבוק: Guy’s Burger Truck
באינסטגרם: guysburgertruck


































