בעל דוכן לממכר כריכים בסמוך לגשר אולגה התבצר במקום במשך דקות ארוכות במחאה על דרישת פקחי ושוטרי עיריית חדרה לפנות אותו
דרמה ודקות ארוכות של חרדה בגשר אולגה, סמוך לכיכר הגולש בכניסה לאולגה. במשך דקות ארוכות התבצר במקום בעל דוכן לממכר כריכים עם בלון גז, במחאה על דרישת פקחי ושוטרי חדרה לפנות אותו מהמקום.
בעל הדוכן, הפועל במקום תקופה ארוכה מאוד, קיבל שורה ארוכה של התראות מטעם עיריית חדרה. זאת, על בסיס חוקי העזר העירוניים האוסרים על רוכלות ללא קבלת אישור נדרש ממחלקת רישוי עסקים. בנוסף, כך טוענים בעירייה, תושבים המתגוררים בסמוך התלוננו. בבוקר יום שני, כאמור, הגיעו למקום פקחי עירייה ושוטרים במטרה לפנותו. בעל הדוכן שהתנגד לפינוי, התבצר במחאה מספר דקות. בשל העובדה, כי בדוכן היו בלוני גז, סגרה משטרת חדרה את הגשר לתנועה. – מה שהוביל לעומסי תנועה רבים. הדרמה שהתחוללה משכה למקום עוברי אורח וכן תושבים באזור, שהביעו תמיכה בבעל הדוכן . בסופה של דרמה, ולאחר שאחד מדיירי האזור שכנע את בעל הדוכן להפסיק את מחאתו, הניח בעל הדוכן את בלוני הגז והתרחק מהדוכן.
עיריית חדרה מסרה בתגובה, כי "מדובר על רוכל שפעל ללא רישיון ובניגוד לחוק. הפינוי לא נעשה כרעם ביום בהיר, אלא לאחר שניתנו מספר התראות. בפני הרוכל עומדת אפשרות להגיש בקשה לרישיון רוכלות. זו תבחן בהתאם לחוק ולמדיניות העירייה".