נבחרת האמנים של ישראל, בכיכובם של בר צברי ובן זיני, יחד עם כוכבי הפועל חדרה, השתתפו בטורניר מול נבחרת דיור גל ועמותת עילי – זאת כחלק מאירועי שבוע המודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות
הרבה דמעות של אושר זלגו ביום שלישי באולם הספורט בבית ספר צפרירים. זאת, במהלך אירוע מיוחד במינו במסגרת שבוע המודעות לשוויון זכויות לאנשים עם מוגבלויות.
האירוע נערך באולם טורניר כדורגל משולב תחת הכותרת "שווים במגרש". הטורניר כלל משחק ראווה בין קבוצת האומנים של ישראל לבין קבוצת מערך דיור גל. בנבחרת האמנים בלטו בר צברי ובן זיני. את בעיטת הפתיחה של המשחק המרכזי בעט מ"מ ראש עיריית חדרה בפועל ניר בן חיים.
במהלך האירוע התקיים משחק ידידות בין קבוצת ילדי עמותת עילי לבין קבוצת הילדים של הפועל חדרה בהדרכת בני מוגולבסקי. גולת הכותרת הייתה המשחק המרכזי, בין מערך דיור גל לבין קבוצת הבוגרים של הפועל חדרה. שחקני הפועל חדרה בראשות הקפטן מנשה זלקה, העניקו את המדליות בהן זכו לשחקני דיור גל.
האירוע, בהפקת אגפי עיריית חדרה, כלל גם הופעות ראווה של מתופפי אקי"ם חדרה. עוד הופיעה קבוצת ההתעמלות האומנותית של חדרה. האירוע התקיים במעמד סגן ראש העיר שלמה בוזגלו, מ"מ ראה"ע מלכיאל אלבז וחבר המועצה בן ציון נורדמן.
מירית מור-יוסף, אמו של אחד משחקני קבוצה עמותת עילי, לא הסתירה את התרגשותה. "אני כל כך גאה בכל השחקנים המדהימים שלנו. למרות שהם מאוד התרגשו לשחק מול קבוצת כדורגל מקצועית, הם נלחמו כמו אריות". בדבריה הודתה מור יוסף לעובדי מחלקת הספורט בעירייה, על שסייעו לחבר בין הילדים לעמותת עילי. עמותה המקדמת כדורגל בקרב ילדים עם מוגבלויות משנת 2018. עוד הודתה ליונית פינקלשטיין (אגף הרווחה) על תרומתה בהפקת האירוע. את דבריה סיימה במשפט: "אני מייחלת עבור כולנו שהשבוע הזה של שוויון הזכויות, יהיה חלק בלתי נפרד מהשגרה היום יומית".