לאחר עונה מרגשת ועלייה לליגה ב’, תתקיים חגיגה גדולה במלון ג’קובס חדרה עם קהל, שחקנים, הנהלה ואישי ציבור
אירוע שיא מרגש צפוי להתקיים בגבעת אולגה. מדובר בנשף העלייה של מועדון הכדורגל המקומי. החגיגה תסכם עונה יוצאת דופן ותשקף את רוח הקהילה.
לאחר שנה רוויית רגשות והישגים, חוזרת הקבוצה המיתולוגית לקדמת הבמה. בתוך זמן קצר הצליחה הקבוצה להעפיל מליגה ג’ לליגה ב’. ההישג הזה הצית מחדש את הגאווה המקומית והפך לשיחת היום בשכונה.
לדברי רפי אוליאל, שותף ליוזמה, “רק מי שהיה בשכונה לאחרונה יכול להבין את עוצמת ההתרגשות”. הוא הוסיף כי “הליגה האפרורית הפכה לפתע לאטרקטיבית ביותר, עם מאות ואלפי אוהדים בכל משחק”. החזרה של הקבוצה לא הייתה מובנת מאליה. שנים של היעדרות הותירו חלל עמוק בקרב התושבים. אוליאל מתאר כי “הקבוצה נעלמה כאילו לא הייתה, והותירה פצע עמוק בקהילה”. לדבריו, ניסיונות רבים להקים אותה מחדש נתקלו בקשיים בירוקרטיים. נקודת המפנה הגיעה עם חבירה בין גורמים מקומיים. אלי בן שבת חבר לראש העיר ניר בן חיים. השניים זיהו את חשיבות הקבוצה עבור השכונה. “השאר כבר היסטוריה”, סיכם אוליאל.
נשף העלייה יתקיים ביום ראשון, 24.05.2026, בשעה 19:30. האירוע ייערך במלון ג’קובס חדרה. בתכנית: הופעות, ארוחת ערב חגיגית וטקסי הוקרה לשחקנים ולצוותים.
בין האורחים צפויים להשתתף אישי ציבור ואנשי עסקים. גם נציגים מעולם הכדורגל צפויים להגיע, בהם יו”ר ההתאחדות שינו זוארץ. האירוע פתוח לקהל הרחב. מחיר כרטיס עומד על 200 שקלים. מספר המקומות מוגבל והביקוש צפוי להיות גבוה. במועדון מדגישים כי מדובר ביותר מחגיגה ספורטיבית. זהו אירוע שמסמל חיבור קהילתי עמוק וחזרה לשורשים.
צילומי ארכיון: באדיבות הפועל גבעת אולגה































