שר החוץ גבי אשכנזי הגיע לביקור בבית חולים הלל יפה – חדרה. במהלכו, מלבד סקירה קצרה שניתנה על ד"ר מיקי דודקביץ, מנהל המרכז הרפואי, בנוכחות חברי ההנהלה של בית החולים, סייר גם במחלקות בית החולים השונות.
השר אשכנזי עמד מקרוב על הפעילות המורכבת לאור נגיף קורונה ובכלל. עוד שמע השר על תכניות הפיתוח העתידיות בבית החולים, ביניהן, הקמת מבנה ממוגן חדש למחלקה לרפואה דחופה.
בנוסף, התעניין השר בתכניות פיתוח ובניה של מבנים נוספים למחלקות פנימיות וקורונה ועוד.
בין היתר סייר במחלקה למאומתי קורונה, ביחידה לטיפול נמרץ כללי ובמתחם לנשים ויולדות החשודות לקורונה.
למערכת העיר News אמר השר גבי אשכנזי, כי "העבודה הנעשית כאן מאוד משמעותית וצריך להגדיל את היכולות של בית החולים, שכבר קיים ופועל -מבחינת בינוי, תשתיות ותקנים בכדי לספק את צרכי האוכלוסייה באזור".
"קצב פיתוח בית חולים הלל יפה בחדרה, צריך להיות בהלימה לגודל האוכלוסייה באזור שרק הולכת וגדלה".
אני מקווה, שבפעם הבאה שאבוא, יהיו כאן עוד בניינים ומחלקות. הצוותים כאן מתמודדים עם מציאות לא פשוטה 24/7 ועושים עבודה חשובה ונהדרת. כל שנותר הוא להגיד: כל הכבוד!".