בפעילות יזומה של משטרת זכרון יעקב נמצאו אקדח איירוסופט, סכין וסמים מסוגים שונים, החשודים כמוכנים להפצה. החשוד נעצר, והחקירה נמשכת.
שוטרי תחנת זכרון יעקב, בשיתוף יחידת הג’יפים של מתנדבי המשטרה, פעלו באזור כחלק מהמאבק בהפצת סמים. במהלך הפעילות עצרו רכב חשוד לבדיקה. ברכב איתרו אקדח מסוג איירסופט, סכין וכמות משמעותית של חומרים החשודים כסמים מסוכנים. בין הסמים שאיתרו: קריסטל, קוקאין, דוסה ומריחואנה, ארוזים בשקיות ומוכנים. במשטרה מעריכים, כי החשוד תכנן להפיץ הסמים.
כלל הממצאים – הנשק, הסכין והסמים – נתפסו והועברו למעבדות הזיהוי הפלילי של המשטרה להמשך חקירה. השוטרים עצרו, חקרו וכלאו את הגבר, תושב האזור.
במשטרה מדגישים כי הפעילות היא חלק ממאמץ נרחב למיגור תופעת הסחר והפצת הסמים. “נמשיך לפעול בנחישות נגד עבירות פליליות מסוג זה, במטרה לשמור על ביטחון הציבור,” נמסר מהמשטרה.
החקירה נמשכת וצפויים מעצרים נוספים בפרשה.