בעקבות פרסום הסרטון ברשתות, איתרה משטרת חדרה את הנערים החשודים בתקיפה ועיכבה ארבעה מהם לחקירה
פרשת מכות הרצח, בו תקפו חמישה נערים תלמיד אחר בבית ספר תיכון חדש בית אליעזר, לא יורדת מהרשתות – לפחות לא הסרטון הוויראלי שהופץ כמעט בזמן אמת. המקרה ארע ביום ראשון. בסרטון רואים חמישה בני נוער תוקפים ומכים נער אחר. ברקע שומעים צעקות של נערה המבקשת מהחבורה להפסיק. הנער עצמו שהותקף דימם.
בעקבות פרסום הסרטון ברשתות, איתרה משטרת חדרה את הנערים החשודים בתקיפה ועיכבה ארבעה מהם לחקירה. בתום החקירה שוחררו הנערים למעצר בית עד ליום חמישי (היום).
במשטרת חדרה אישרו כי פתחו בחקירה יזומה בעקבות הסרטון הוויראלי שרץ ברשת. עוד ציינו, כי "הקורבן ומשפחתו סרבו להגיש תלונה בשלב זה". במשטרה הודיעו, כי בכוונת למצות את הדין, בהתאם לראיות שהצטברו.
מעיריית חדרה מסרו בתגובה יממה לאחר האירוע, כי "המקרה טופל באופן מידי משמעתית וחינוכית וממשיך להיות מטופל על ידי הנהלת בית הספר וגורמי הפיקוח במשרד החינוך ומלווה על ידי גורמי המקצוע באגף החינוך בעירייה". עוד מסרו בעירייה, כי יום הלימודים למחרת אירוע התקיפה החמור נפתח בבית הספר המדובר בשעת מחנך בכל הכיתות, בנוכחות ראה"ע ובליווי יועצות השכבות ופסיכולוגית ביה"ס.