• פרוייקט סוהו בחדרה
  • ספורטבול חנות ציוד ספורט
פרפדלה עם צלי בקר

מנה מנצחת לשולחן החג!

המותג ברילה מציע: פפדרלה עם צלי בקר בבישול ארוך!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב stumbleupon
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב reddit
שיתוף ב email
שיתוף ב print

המותג ברילה מציע: פפדרלה עם צלי בקר בבישול ארוך!

עם בואם של חגי תשרי ושולחנות החג המיוחדים מציע המותג ברילה מתכון שיעשיר כל שולחן חג: פפדרלה עם צלי בקר בבישול ארוך

מצרכים:
500 גרם פסטה פפרדלה “ברילה”
נתח כתף בקר במשקל כ-1/2 1 ק”ג חתוך לקוביות (אפשר להשתמש גם בשפונדרה או פלאש-פילה)
מלח
פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים גס
1 ראש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
4 גזרים קלופים וחתוכים לטבעות
10 שיני שום שלמות
2 גבעולי טימין
2 עלי דפנה
2 כוסות יין אדום

אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר רחב וגדול (רצוי סיר מברזל יצוק, שיכול להיכנס לתנור), מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומטגנים את נתחי הבקר כמה דקות מכל צד, עד שהם משחימים. מוציאים ושומרים בצד.
2. מוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי והגזר ומטגנים כמה דקות עד שהירקות מתרככים והבצל זהוב.
3. מחזירים לסיר את הבשר, מוסיפים את שיני השום, הטימין ועלי הדפנה. יוצקים את היין כך שרק יכסה את המרכיבים (אם חסר, מוסיפים עוד קצת יין או מים) ומביאים לרתיחה. מכסים, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים 3 שעות, עד שהבשר רך. ניתן גם להכניס את הסיר לתנור ולאפות במשך 3 שעות בטמפרטורה של 150 מעלות.
4. בסיום הבישול מפוררים את הבשר בתוך הרוטב (בעזרת מזלג) ומבשלים עוד 10 דקות.
5. מבשלים את הפפרדלה לפי ההוראות שעל האריזה.
6. מערבבים את הפסטה עם הרוטב החם ומגישים

המתכון באדיבות המותג ברילה

צילום: אנטולי מיכאלו

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שתפו את הפוסט!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב stumbleupon
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב reddit
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוד כותרות

ספורט

נדלן

רכילות

תרבות ופנאי

עסקים

לייף סטייל

בריאות

חוק ומשפט

אוכל

רינג סלפי – 99 ש”ח

סלפי רינג 26 ס”מ + חצובה שולחנית חצובה טלסקופית שולחנית אוניברסלית לרינג תאורה הכולל

שופ דיל

מאמרים נוספים

מראש שיש חוזר ובענק

חברת אלוני משיקה את הטרנד בעולם העיצוב: אריחי גרניט פורצלן ענקיים במראה שיש בהשראת

מסיבה במועדון

מסיבת סמים ואלכוהול

המשטרה חשפה הלילה מסיבה רווית אלכוהול וסמים שאורגנה בשטח מפעל באזור התעשיה בבנימינה ורשמה

ניידות משטרה במחסום

מבצעי אכיפה בפרדס חנה

כחלק ממאמצי התפשטות הקורונה נמשכים מבצעי האכיפה כנגד הפרת תקנות הקורונה במרחב הציבורי, בימים

תמונה של חטיף משולשים

משולשים בשלושה טעמים

המותג Free  משיק לראשונה: חטיפים מלוחים מרכיבים טבעיים בלבד לנשנוש באריזות אישיות: “מושלשים” “מושלשים”

שריפה ביער

שבוע של גל שריפות

סיכום אירועי השריפות , תחנת כיבוי חדרה משעות הבוקר לוחמי האש של תחנת חדרה

ילד עם מסיכת קורונה וכפפות מביט מהחלון

חרדה ושמה קורונה

“הגל השני” של הקורונה חידד את העובדה כי הנגיף יישאר אתנו ככל הנראה, לעוד

הופכים חזון למציאות

הופכים חזון למציאות

ראש המועצה הגר פרי יגור : “הופכים חזון למציאות! מליאת המועצה דנה ואישרה נושאים

שתפו ברשתות החברתיות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב google
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב stumbleupon
שיתוף ב tumblr
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב reddit
שיתוף ב email
שיתוף ב print