כמהלך ראשון שכר את שירותי האסטרטג הפוליטי הבכיר יורם אבן צור; "זה הזמן להפשיל שרוולים ולבצע המלאכה הכבירה להחזיר את פרדס חנה כרכור למקום יציב ושפוי"
ד"ר אלדד בר כוכבא, ראש מועצת פרדס חנה כרכור לשעבר יתמודד בבחירות הקרובות על ראשות המועצה. כחלק מהיערכותו שכר ד"ר בר כוכבא את שירותיו של היועץ האסטרטגי הבכיר יורם אבן צור. אבן צור, מיועצי התקשורת והאסטרטגיה המובילים בישראל. הוא מתמחה, בין השאר, בניהול קמפיינים פוליטיים בבחירות מוניציפליות.
בשנת 2017 בחרה מועצת פרדס חנה כרכור בעורך הדין, ד"ר אלדד בר כוכבא, כראש המועצה. בחירתו התבצעה על רקע התפטרותו בנסיבות בריאותיות של ראש המועצה היוצא, חיים געש ז"ל. ד"ר בר כוכבא כיהן בעבר כסגן ומ"מ ראש המועצה, וכאמור שימש כמ"מ בפועל בעת היעדרותו של ראש המועצה געש ז"ל. בר כוכבא נחשב, על-פי סקר שנערך השנה על-ידי מכון סמית, למועמד מוביל בפרדס חנה – כרכור.
"אני מתכוון להתמודד בבחירות אוקטובר 23 כדי להמשיך להוביל את מה שנקטע אז בנסיבות לא קרויות. אז פרשתי בשל נסיבות בריאותיות. באותה עת, לצערי, הלך לעולמו שותפי לדרך. חברי וידידי ראש המועצה שכיהן כשני עשורים, חיים געש ז"ל. אני הבראתי וחזרתי לאיתני. זה הזמן להפשיל שרוולים ולבצע המלאכה הכבירה להחזיר את פרדס חנה כרכור למקום יציב ושפוי. עברו חמש שנים של חוסר יציבות ובהירות. המועצה היא הבית של כולנו. אני מחויב להובלת הישוב ולשמירה על טובת הישוב ועל טובת התושבים. במשימה זו אני רואה שליחות אישית למען ציבור תושבי פרדס חנה כרכור. שליחות המהווה המשך ישיר לפעילותי הציבורית עד כה למען הישוב. אני מביא עימי , ניסיון רב, קשר אמיץ ואמין עם תושבי פרדס חנה כרכור ומנהיגות מוכחת", אמר בר-כוכבא.
בר כוכבא הודיע, כי ימשיך לעמוד בראש רשימה עצמאית, ללא מימון או תמיכה ממפלגה. את הרשימה הקים בר-כוכבא עם רעייתו, קלרה, רואת חשבון במקצועה, המלווה ומסייעת לבעלה מאז ועד היום.