ערב בלתי נשכח-לילה לבן באורוות האמנים
בערב חמישי, 27 באוגוסט, מתחם אורוות האמנים בפרדס חנה־כרכור סוגר את הקיץ. בערב חגיגי במיוחד עם מוזיקה, אוכל, אמנות, קניות, ברים, מסיבות והמון אווירה טובה. העסקים ברחבי המתחם יהיו פתוחים לאורך כל הערב. כך שהמבקרים יוכלו לעבור בין החנויות, בתי האוכל, הברים והמוקדים השונים וליהנות מערב מלא בהתרחשויות
הערב תתקיים הפתיחה החגיגית של שוק האיכרים החדש – “השוק באורוות”. שיצטרף לחגיגה עם דוכנים, אוכל, טעמים ואווירה של שוק ערב. לצד השוק, החנויות יהיו פתוחות עד חצות. בתי האוכל המועדונים והברים במתחם ימשיכו ויארחו את הקהל לאורך הלילה.

גם בגזרת המוזיקה מחכה ערב מגוון במיוחד. ביוניקורן תתקיים מסיבה, ובליין המוזיקלי ייקחו חלק Unicorn Dance ו־Basher Toe , בפיצה יולו יתארחו DJ’s שייתנו את הפסקול לערב, ובקריאיישן יחכה ערב אלקטרוני עם DJ Rafaelo ו־Electronic Tribal . ברותי תתקיים מסיבת סיקסטיז, ובכל רחבי המתחם תתנגן מוזיקה שתלווה את הערב ותוסיף לאווירה החגיגית. גם חוף הצבי יצטרף וייפתח החל מהשעה 20:00, עם מוזיקה טובה ואווירה טובה, כחלק מהחגיגה שמתקיימת ברחבי המתחם.

ולצד המוזיקה והבילויים, צפויות גם התרחשויות נוספות ברחבי המתחם, בהן מופע קרקס ברחבה המרכזית, לצד פעילויות אמנות והפתעות שיתגלו במהלך הערב. בין היתר יתקיימו גם סדנאות ניפוח הזכוכית של דני אבונפחא, לילדים מכיתה א’ ולמבוגרים.
בין העסקים שייקחו חלק בערב: אננדה מסעדה הודית, בית התה של דורית דן, Uma, יוניקורן, חוף הצבי, המאורה, בית הקלייה אוליקה, תכשיטי מרפא -ברברה ונתלי, Hug n Tug, סמאיה, סדנאות ניפוח זכוכית אבו נפחא , לייבלב, לוקאל בר, פקה פקה עוף בגריל , Umammy, פעמוני ירושלים, סהר – סגולה, Cosmic House, לגעת במזרח, הרשל’ה, קריאיישן, רותי, פיצה יולו, סבתא, החצר של סבא, ויולה בר קוקטיילים ועוד.
ערב אחד, כל המתחם פתוח. מוזיקה בכל פינה, שוק חדש, מסיבות, אוכל, אמנות. והמון סיבות לצאת מהבית ולבלות.
חמישי | 27.8 | החל מ19:00 | לילה לבן באורוות האמנים | הכניסה חופשית.






































