אהבה בשניים … לרגל טו באב, סופלה שוקולד מפתה שאפשר לאכול בשניים
לרגל טו באב, המותג הרבלייף מציע סופלה שוקולדי מפתה שאפשר ורצוי לאכול בשניים. חלבי ובריא- בעל טעם עשיר ומועשר בחלבון! מתוך ספר המתכונים החדש “מבשלים דרך חיים”.
רכיבים (מנה 1)
3 כפות חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/ שקדים/ סויה
1 ביצה
2 כפות PRO MAX שוקולד
2 כפות מדידה מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד
לרוטב שוקולד:
1 קוביית שוקולד מריר
אופן הכנה
- מניחים את הביצה והחלב בספל או בכלי קרמיקה לסופלה.
- מוסיפים את ה- PRO MAX ואבקת הפורמולה 1 ומערבבים לבלילה אחידה.
- מחממים במיקרוגל 2-2.5 דקות, עד שהסופלה התרומם.
- להכנת רוטב השוקולד: ממיסים קוביית שוקולד ויוצקים מעל.
ערכים תזונתיים למנה אחת:
קק”ל | חלבון, גרם | פחמימה, גרם | שומן, גרם | |
חלב דל שומן | 324 | 30.9 | 21.8 | 11.4 |
המתכון באדיבות הרבלייף
צילום: דן פרץ
למתכונים נוספים >> לחצו כאן