סלט המשלב המון צבעים הוא תמיד שמח. לכן בחרנו עבורכם סלט רימונים בשלוש גרסאות: צמחוני, חלבי או בשרי
מאת שף קונדיטור סער אהרוני
מרכיבים לבשרי:
רצועות חזה עוף טרי חתוכות דק
רוטב סויה
כוס מיץ תפוזים טבעי
מרכיבים לסלט:
250 גרם תערובת עלים ירוקים (ניתן לקצוץ)
4 עלי חסה
שני בצלצלי שאלוט קצוצים דק
2 מלפפונים קצוצים דק דק ללא הקליפה
3 קלמנטינות קלופות לקוביות
כוס אגוזי פקאן מסוכרים
בטטה אחת, שבושלה קלות וטוגנה היטב בשמן עמוק חתוכה לריבועים.
2 כוסות גרגרי רימון
כוס חמוציות
רוטב ויניגרט הדרים (תחסכו זמן, השתמשו במוכן)
כפית דבש שהומסה ברבע כוס מים והונחה בצד להתקרר.
שלבי הכנה:
לסלט בקערה גדולה, מכניסים את כלל המרכיבים ומערבבים.
לבוחרים להפוך מנה זו לחלבית: שלבו גבינה כחולה איכותית.
לבוחרים להפוך מנה זו לבשרית: השרו את נתחי חזה העוף למשך שלוש שעות במיץ תפוזים. קחו ווק, חממו אותו, הוסיפו קצת שמן וכן סויה. תקפיצו את חתיכות הבשר לדקה. מיזגו בעדינות מיץ תפוזים וערבבו. בערך שמונה דקות וזה מוכן. אז תוסיפו לסלט.
צילום: bigphoto
מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל