חברת הרבלייף מנדבת מתכון שוקולדי מנצח: עוגיות שוקולד רכות! עם טיפ אחד מפתיע…
רכיבים לעוגיות שוקולד
7 כפות מדידה שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד
1 כף מדידה אבקת חלבון
¼ כוס מים
1 ביצה
1 חלבון ביצה
15 גרם פצפוצי שוקולד מריר
אופן הכנה
- לערבב את כל המרכיבים לתערובת אחידה
- עם כף לצקת לתבנית מרופדת נייר אפייה
- להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות
- לתת לעוגיות להתקרר רבע שעה
טיפ: אפשר לפזר מעל העוגיות קצת מלח גס או אגוזים
למתכונים נוספים >> לחצו כאן