מתכון לספגטי אראביאטה באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו לרגל יום הפסטה הבינלאומי
לרגל יום הפסטה הבינלאומי המתקיים ב- 25.10 טיב טעם וחברת הבת ישרקו חולקות מתכון לספגטי אראביאטה
מרכיבים: עבור 4 אנשים
400 גר’ פסטה ספגטי של גארופלו
400 גר’ עגבניות שרי
פלפל צ’ילי אדום
פלפל צ’ילי ירוק
שן שום אחת
שמן זית כתית מעולה
פטרוזיליה לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם מים ומלח. בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ’ילי הקצוץ במחבת. לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות, מערבבים, מניחים בצלחת, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.
בתאבון!
צילום: יחצ
מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל