בפעילות יזומה של שוטרי חדרה, נמצאו בדירתו של תושב אליכין סמים מסוג קנאביס וקריסטל בכמות מסחרית, לצד עשרות אלפי שקלים במזומן
הישג נוסף לשוטרי חדרה – הפעם ביישוב באליכין. בפעילות יזומה של השוטרים נערך חיפוש בדירה ביישוב אליכין. שם חשפו השוטרים כמות מסחרית של חומרים החשודים כסמים מסוג קנאביס וקריסטל. הסמים היו ארוזים בשקיות מוכנות להפצה. בנוסף, נמצאו בדירה עשרות אלפי שקלים במזומן.
החשוד, תושב אליכין בשנות ה-40 לחייו, נעצר במקום. החקירה בעניינו נמשכת, ובמשטרה בוחנים את האפשרות כי החשוד מעורב לכאורה ברשת סחר בסמים הפועלת באזור.
סמים מסוג קריסטל, הידועים גם כמתאמפטמין, נחשבים למסוכנים. במיוחד בשל השפעתם על מערכת העצבים המרכזית והסיכון הגבוה להתמכרות. הפעילות הנוכחית מצטרפת לשורה של מבצעים מוצלחים באזור. מבצעים בהם איתרו השוטרים כמויות משמעותיות של סמים ונעצרו חשודים רבים. כך, לדוגמה, בחודש ינואר האחרון, חשפו שוטרי תחנת חדרה מעבדת הידרו ובה 350 ק"ג של מריחואנה. הסמים שאותרו היו בשווי מוערך של כ-6.5 מיליון שקלים.