פאייה בשר היא אחת המנות המנחמות הטובות והאהובות. אם תוסיפו למנה נתחי חזה עוף או אנטריקוט, היא תשתדרג פלאים
מאת שף גולן ימין
מצרכים:
כוס וחצי אורז פרסי
3 כפות שמן זית
בצל קצוץ
גמבה אדומה חתוכה לקוביות עלה סלרי קצוץ
3 שיני שום קצוץ
פלפל ירוק חתוך לקוביות פלפל חריף קצוץ דק לאוהבי החריף)
150 גרם חזה עוף חתוך לקוביות או לחילופין 150 גרם אנטריקוט חתוך לקוביות
המלצה: תוסיפו קבנוס פרוס להעשרת הטעם
3 כוסות מים רותחים
קורט מלח
קורט פלפל
רצועות גזר דקות (לא חובה)
אופן ההכנה:
ניקח מחבת גדול ועמוק. נטגן את הבצל עד לצבע אפרפר, נוסיף את חזה העוף או קוביות האנטריקוט ונטגן דקותיים את העוף או האנטריקוט. נניח את הבשר בקערה. לסיר נוסיף את כל הירקות ונערבב עד לקבלת צבע זהוב. נוסיף את האורז ואת הקבנוס) ונטגן ונערבב הכל יחדיו עד שהנוזלים ייספגו. נוסיף את המים, נכסה, ננמיך את האש ונבשל 12 דקות נוסיף את העוף או האנטריקוט) ונבשל עוד עשר דקות או עד שהאורז יתרכך.
בתאבון!
מתכונים נוספים בקטגוריית אוכל