מרכז טניס חדש בשכונת הפארק יצא לדרך
הרבה שנים מחכים בחדרה למרכז טניס ראוי, וכעת זה מגיע! השבוע נפתח מרכז הטניס בחדרה, שנמצא בשכונת הפארק, צמוד לבית הספר המשחק החדש.
המרכז, שנבנה על ידי עיריית חדרה והחברה הכלכלית בהשקעה של כ-10 מיליון שקלים, כולל ארבעה מגרשי טניס חדישים, שני מגרשי פאדל ושני מגרשי פיקלבול (משחק חדש שמשלב טניס ומטקות). במתחם, הבנוי על שטח של 7 דונם, יש גם מבנה הכולל משרדים, מקלחות ושירותים, ובהמשך מתוכננת לפעול במקום גם עגלת קפה. בצמוד גם הוכשר חניון ייעודי לטובת התושבים שיגיעו לשחק.
את המרכז תפעיל חברת טרו (TERO) שמתמחה בהפעלת מרכזי טניס ברחבי הארץ. במרכז ניתן יהיה להירשם לשיעורים מקצועיים על ידי מודרכים מוסמכים וכמובן שניתן יהיה להשכיר את המגרשים לפי שעה.
כחלק מהעיצוב של המרכז גויס האמן החדרתי לירן טפירו, שקישט את קירות המתחם עם ציורי גרפיטי מרשימים ובנוסף דאג לציור מרשים של קיר האימון הנמצא במקום, עם פורטרטים של כוכבי טניס מוכרים.
הפנינג הפתיחה הרשמי היה אמור להיערך לפני פתיחת מבצע “עם כלביא”, אבל נדחה בעקבות המלחמה וייערך ביום חמישי, 7.8, במעמד ראש העיר ניר בן חיים, שגם ייטול חלק במשחק ראווה מיוחד מול אלוף ישראל בטניס, אופק שימנוב. בנוסף, אפשר יהיה להתנסות במשחק טניס על המגרשים החדשים עם המדריכים שיחכו במגרשים השונים, תתאפשר התנסות גם במגרשי הפאדל (הלהיט החדש בכל רחבי העולם שמזכיר מאוד את משחק הטניס), יהיו פרסים והפתעות וגם עמדת צילום מגנטים. מעבר למשחקי ראווה בטניס לאירוע יגיעו גם כוכבים אורחים שישתתפו במשחק ראווה במשחק הפאדל.
ראש עיריית חדרה, ניר בן חיים: “אחרי שהקמנו את מתחם האימונים המפואר של הכדורגל, הגיע התור של הטניס. המרכז החדש מהווה בשורה אדירה לתושבי העיר בכלל ולחובבי הטניס בפרט, והוא נבנה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. בניית מרכז הטניס הוא חלק ממדיניות העירייה לפתח את הספורט בעיר ולייצר מתקנים ברמה הכי גבוהה לטובת ילדי העיר והתושבים”.