במהלך שלושת הימים האחרונים נפטרו שישה חולים מאומתים. נכון ליום ראשון 35 חולים במצב קשה – שבעה מהם מונשמים.
מרכז רפואי הלל יפה מדווח, כי נכון ליום ראשון מאושפזים במחלקות הקורונה 72 חולים מאומתים. מהנתונים עולה, כי 18 מאושפזים במצב קל, 19 במצב בינוני ואילו 35 במצב קשה. מתוך 35 החולים במצב קשה, שבעה מונשמים המחוברים למערכות אקמו.
עוד עולה מהנתונים, כי 36 מהמאושפזים אינם מחוסנים. נתון זה, נכון ליום ראשון, מצביע כי סיכוייהם של חולי קורונה לא מחוסנים להגיע למצב המחייב אשפוז בבית חולים, גבוה משמעותית מסיכוייהם של חולי קורונה מחוסנים.
בשלושת הימים האחרונים נפטרו שישה מטופלים. אישה בת 97 מר״ג, אישה בת 78 מחדרה וגבר בן 63 מאום אל פאחם (שלושתם מחוסנים עם מחלות רקע). כמו כן נפטרו גבר בן 87 מנתניה, בן 60 מזכרון יעקב ובן 74 מחריש (שלושתם לא מחוסנים עם מחלות רקע).
ד״ר מיקי דודקביץ, מנהל המרכז הרפואי הוסיף למערכת העיר News, כי ״על אף הירידה במקדם ההדבקה והעלייה במספר המתחסנים, עדיין מחלקות האשפוז מלאות. כמעט 50% מהמאושפזים מוגדרים במצב קשה – חלקם אף מונשמים. 50% מהחולים לא מחוסנים. אנו עושים כל שביכולתנו על מנת להעניק להם את הטיפול הטוב ביותר. בהזדמנות זו אני קורא לכלל הציבור ללכת ולהתחסן וכמובן לשמור על כללי הריחוק הנדרשים״.