גלידת בן & ג’ריס ישראל משיקה סדרת סורבה חדשה טבעונית, פרווה וללא גלוטן: סורבה פינה קולדה וסורבה פרי תשוקה
גלידת בן & ג’ריס ישראל ממשיכה לחדש והפעם עם השקת סדרה חדשה, שונה ומפתיעה של שני סוגי סורבה פירות מרעננים: סורבה פינה קולדה וסורבה פרי תשוקה, באריזות הפיינט המוכרות של הגלידה האהובה, הפעם עם סווירלים וצ’נאקים מעולם הפרי. סדרת סורבה הפירות של בן & ג’ריס מאפשרת ליהנות מהחוויה והאיכויות של בן & ג’ריס, עם חגיגת חושים של טעמי מתוק-חמוץ ובמרקם ייחודי שאי אפשר לעמוד בפניהם.
סדרת הסורבטים יוצרה עם רכיבים שנבחרו בקפידה, תוך שמירה על איכות בלתי מתפשרת. המוצרים בסדרה החדשה הינם טבעוניים, בכשרות פרווה מהדרין וללא גלוטן. בדומה ליתר מוצרי בן & ג’ריס הסורבטים החדשים אינם מכילים צבעי מאכל, תחליפי סוכר או חומרים משמרים.
סורבה פינה קולדה הוא שילוב טרופי מושלם של סורבה קוקוס ואננס במרקם קרמי מפנק עם צ’אנקים של אננס מתוק.
סורבה פרי תשוקה עשוי משילוב חמוץ-מתוק של סורבה פיספלורה וסורבה פירות יער, המתערבלים יחד בצורה ייחודית ומאתגרת את חושי הטעם לחוויה מקסימלית בכל כפית.
מחיר מומלץ לצרכן לפיינט: 24.90 שקלים. ניתן להשיג בכלל רשתות השיווק והמזון בפריסה ארצית ובגלידריות בן & ג’ריס בבאר טוביה וביבנה.
למידע נוסף באתר בן & ג’ריס ישראל: www.benjerry.co.il
צילום: אמיר מנחם