סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה
לרגל השקת ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: “מבשלים דרך חיים”, הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים, חושפת הרבלייף מתכון מיוחד לחנוכה מתוך הספר: סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה!
רכיבים (30 יחידות):
200 גרם גבינת ריקוטה
2 ביצים
2 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף
3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף
1 כפית אבקת אפיה
קורט מלח
½ כפית קינמון
שמן זרעי ענבים, לטיגון
אבקת סוכר, להגשה
אופן הכנה: מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה וטורפים לבלילה חלקה.
מוסיפים את אבקת החלבון, אבקת הפורמולה 1 וניל, אבקת האפיה, המלח והקינמון ומערבבים.
מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעדינות כפיות של הבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.
טיפ: טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר
צילום: דן פרץ