אחת המנות המהירות יותר להכנה היא מנת סלמון המשלבת אטריות ביצים וקוביות בטטה בטוויסט אסיאתי
מאת שף גולן ימין
מרכיבים:
150 גרם אטריות ביצים (מבושלות)
120 גרם קוביות בטטה (אפויות מראש)
120 גרם קוביות פילה סלמון
4 שיני שום פרוס
20 גרם ג’ינג’ר
בצל שאלוט פרוס
20 גרם רוטב סויה מתוק
20 גרם רוטב צ’ילי מתוק
15 גרם חומץ אורז
30 גרם כוסברה קצוץ
15 גרם שמן שומשום
חצי גבעול למון גראס
אופן ההכנה:
נערבב את רוטב הסויה, רוטב הצ’ילי, החומץ ושמן שומשום.
ניקח מעבד מזון ונעבד את הלמון גראס, 2 שיני השום והכוסברה למחית. נערבב כרוטב ונשמור בקירור.
נחמם ווק עם שמן. נטגן את השאלוט יחד עם 2 שיני השום הנותרים ונוסיף את קוביות הבטטה האפויות.
נטגן בנפרד, בשמן עמוק, את קוביות הסלמון במחבת, נוסיף את האטריות, נחכה דקותיים ונוסיף את קוביות הבטטה להקפצה משולבת יחד עם מחית הרוטב. זהו, מוכן.
קרדיט צילום: פוטוליה
למתכונים נוספים לחצו: https://citynews.co.il/category/%d7%90%d7%95%d7%9b%d7%9c/