ארוחות שף פרטיות בחצר קסומה בזכרון יעקב
השף אורן גולדווסר, בעלים של “פסטה בנמל” ובעל ניסיון קולינרי של יותר מ־25 שנה, מארח בביתו בזכרון יעקב לארוחות שף אינטימיות עם חומרי גלם עונתיים, ומציע חוויה קולינרית בלתי נשכחת. אורן גולדווסר ארוחות שף פרטיות, ארוחות בחצר הבית, בפאתי המושבה, זכרון יעקב
ספר על עצמך , מה הרקע שלך?
אני אורן, מבשל כבר למעלה מ-25 שנה. המסע הקולינרי שלי התחיל ביפן, שם נפתחו לי היד והעין למטבח מינימליסטי מדויק. משם המשכתי לתחנה צרפתית מחשמלת ביועזר בר-יין, המסעדה המיתולוגית של שאול אברון ובהמשך חזרתי לבשל מחומרי הגלם של אגן הים התיכון והמטבח המקומי. ב- 15 השנים האחרונות אני השף והבעלים של “פסטה בנמל”, בשוק האוכל של נמל ת”א, שם אני עובד צמוד לתוצרת טרייה ועונתית – ה-DNA שמוביל גם את הארוחות בזכרון.
איך הגעת לעיסוק שלך?
עם השנים התחדדה האהבה שלי לייצר “ארוחות שלמות”: התחלה עדינה שמתגברת, שפע צלחות שחולקות את השולחן, אוכל שמתכתב עם אלכוהול ואווירה של תאורה נמוכה ושיחה טובה. המתכונת הביתית בזכרון יעקב צמחה בדיוק מהרצון הזה – לארח בגינה שקטה, להגיש אוכל מאוד טרי ולא מסובך, ולתת לקבוצה חוויה אינטימית שמרגישה גם ביתית וגם מוקפדת.
ספר על העסק שלך
אנחנו מארחים ארוחות קבוצתיות אינטימיות בחצר הבית, בתיאום מראש. זהו פורמט של Fixed Menu שנבנה יחד אתכן/ם לפי טעם אישי ותמיד לפי מה שטרי ועונתי באותו יום. הארוחות מתקיימות בכל ימות השבוע, בתיאום מראש. גודל קבוצה הוא מינימום 10 ועד 20 סועדות/ים (לפעמים אפשר גם יותר). אוירה משוחררת ונעימה.
מהי ההתמחות שלך?
מטבח עונתי-מתחלף. בכל מנה 3–4 מרכיבים מרכזיים, בלי קפואים ובלי אבקות.
מה חשוב לך שיידעו עליכם או על העסק שלכם ?
שהארוחה מתחילה בחומרי הגלם: קודם מוצאים את הכי טוב וטרי שיש ורק אז נקבע התפריט. שאין אצלנו קיצורי דרך, ושהחוויה לא פחות חשובה מהטעם. תאורה נעימה, שולחן מזמין, מוסיקה טובה. זה מרגיש כמו ערב בבית של שף – אינטימי, לא מעונב, ומאוד מדויק לכם ולכן.
אורן גולדווסר – ארוחות שף פרטיות בחצר בית פרטי, זכרון יעקב
(כתובת מדויקת לאחר תיאום).
בהזמנה מראש ולפחות שבוע מראש.
להזמנות ופרטים: https://lp.vp4.me/mhge
באינסטגרם oren_goldvasser, או בווצאפ : מיכל- 0547950473


































